— Referenties —

Sabrina Stultiens

Wielrenster: wereldkampioene ploegentijdrit wielrennen 2017, Europees kampioene in 2014

In 2016 raakte ik geblesseerd aan mijn knie waardoor ik er een heel wegseizoen uit heb gelegen. Tijdens deze periode ben ik bij Jeroen terecht gekomen waarna ik door hem behandeld ben. Door zijn professionaliteit en prettige manier van behandelen ben ik nu weer terug in topconditie.

Guillaume van Wilgen

Voetbaltrainer / coach Brabantia Eindhoven

Ik merk dat mijn spelers na een behandeling sneller herstellen, minder klachten hebben en frisser op trainingen en in wedstrijden acteren. Voorgaande levert een grote positieve bijdrage aan onze resultaten. Aangevuld met de enorme betrokkenheid en warme persoonlijkheid van Jeroen, maakt het dat wij erg graag gebruik maken van zijn kennis en kunde en na elke behandeling weer energiek het veld op kunnen stappen.

Sacha van Agt

Sprintster atletiek

Bijna dagelijks ben ik te vinden op de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek. Inmiddels kom ik al een aantal jaren bij Osteopathie van Duursen en ben ik erg tevreden over de manier van behandelen. Ik merk dat er ervaring is op het gebied van werken met topsporters, dit onderscheidt Osteopathie van Duursen. Preventief kom ik regelmatig voor een check-up, hierbij wordt heel je lichaam goed gecheckt en precies gedaan wat nodig is.

Wouter Wippert

Wielrenner Cannondale-Drapac pro-cycling team

Trainen om je top vorm te behalen heb je in eigen handen. Ook dit jaar was ik op het juiste moment in " top vorm " maar door een onoplettend- heid kwam ik hard ten val. De gevolgen leken mee te vallen maar daags nadien kon ik zelfs de gelosten niet meer volgen, het gevoel van conditie was goed maar de benen blokkeerden volledig. Na een intensieve behandeling van Jeroen die de opgelopen blokkades in rug en nek door de val deed verdwijnen kon ik de week erna op het Europees kampioenschap de massasprint winnen. In 2016 en 2017 werd Wippert tweede op hetNederlands Kampioenschap op de weg.

Uschi Freitag

Meervoudig Duits en Nederlands kampioen schoonspringen

In 2016 heb ik voor Nederland deelgenomen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dit had ik nooit gered zonder de hulp van een aantal mensen onder wie mijn osteopaat Jeroen van Duursen. Zijn manier van werken EN samenwerken zorgden ervoor dat ik optimaal presteer en blessurevrij blijf. Voor mij is hij de beste osteopaat omdat hij vakkennis combineert met een prettige manier van omgaan.

Merel de Knegt

Meervoudig Nederlands kampioen 10 km / halve marathon

"Na diverse jaren zonder echte blessures raakte ik in 2013 voor het eerst echt langdurig geblesseerd. Na diverse behandelaars te hebben bezocht ben ik via een collega-hardloopster bij Jeroen van Duursen terecht gekomen. Jeroen kijkt verder dan alleen de plaats van de blessure en zoekt in het hele lichaam naar de oorzaak van de blessure. Daarnaast heeft hij een breed netwerk waardoor hij snel kan schakelen met andere disciplines. Hij doet er alles aan om het probleem op te lossen, hij is erg betrokken! De prettige en rustige sfeer maken dat je ontspannen "in behandeling bent".

Maaike Brandwagt

Nederlands kampioen ploegenachtervolging wielrennen 2013

Naar aanleiding van een blessure in 2015 ben ik in de praktijk van van Duursen behandeld. Mede door deze behandelingen kon ik weer optimaal presteren en is mijn lichaam weer in balans.

Wilfred van Mill

Looptrainer Eindhoven Atletiek

Wanneer je dagelijks al hardlopend je kilometers maakt balanceer je op het slappe koord tussen topfit en blessures. Onderhoud aan je lichaam is enorm belangrijk en wordt door menig sporter onderschat. Beetje zoals de hele gezondheidzorg: eerst ziek worden en dan behandelen. Fout. Sebastian Coe had dat al in de jaren 80 goed door. Altijd een Osteopaat tot zijn beschikking, voor onderhoud en mocht hij toch van het slappe koord vallen, voor snel herstel.
Ik ken Jeroen nu een kleine 20 jaar en dat is wat ie doet. Onderhoud en herstel. Destijds voor mij als atleet, nu als voor mij als recreatief atleet op leeftijd met een regelmatieg haperende carrosserie en, vooral voor de atleten uit mijn groep bij Eindhoven Atletiek die in de tegenwoordige tijd het uiterste van zichzelf vragen om sneller te worden.
Jeroen combineert flexibiliteit (snel terecht kunnen), een rustige manier van werken en heel veel kennis van zaken met een enorm netwerk aan (para)medici, zodat als het misgaat, je snel weer up and running bent.
Erg blij mee!